eletkepek hetfo reggel

09:30, Blaha aluljaro. Iskolascsoport, 8-9 eves pocsokkel, ‘gyurcsany takarodj’-ot skandalva, tanarneni kussol. Tankot nem akarsz lopni, kiskocsog?

09:32, Blaha, 4-es villamos legeleje. 60 koruli bevasarloszatyros mamika villamosvezetovel kiabal, ‘nem helyes amit csinal, racsukja az oregasszonyra az ajtot’, majd villamos ele all, anyazik tovabb. Talan nem lobogo hajjal botot lobalva kene a mammernek felrohannia a villamosra turbonagyikent, majd utat tornie maganak az elso szabad uleshez, anyazva mindenkit h bezzeg a mai fiatalok – anno a hatvanas evekben meg nyitott ajtoval indultak meg a villamosok, mert nem volt ido az utasokra varni, amig felcihelodnek. Kussolsz, ez tomegkozlekedes.

09:35, Rakoczi ter, 4-es villamos. Hasonlo koru mammer nyomakodik fel az egyebkent heringesdobozra emlekezteto villamosra, ahol gyakorlatilag az ajtoban is alig lehet elferni, de azert ‘mennyen mar bejjebb aranoszkam’… felperc mulva jon a kovetkezo, nagyi.

09:40, Ferenc koruti villamosmegallo. Atlag Bela megall a lepcso tetejen a taskajaban kotoraszni, feltartva uszkve 40 embert, se jobbra, se balra mellette elhaladni keptelenseg, anyazas, ‘gurulnal le a metromegalloba, vaze’…

09:45, iroda. Kave. Jessz.

3 Replies to “eletkepek hetfo reggel”

  1. Ize, ez max kedd reggel, vagy szerda reggel lehetett, mivel a heten hetfo reggel ilyentajt fordultunk az egyik oldalunkrol a masikra. No de ha altalanossagrol van szo, akkor elnezest kerek 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *